Försiktighetsåtgärder när du reser med din elektroniska cigarett

Saker att veta innan du reser med din e-cigarett

Ankomsten av soliga dagar är vanligtvis synonymt med resor. För att upptäcka världen annorlunda är det viktigt att resa med sina välbekanta effekter. Elektroniska cigaretter är bland dessa viktiga objekt för alla vapers. Att resa med din elektroniska cigarett ber därför att lära sig om de olika gällande lagarna. Om du måste flyga hittar du här en artikel som förklarar hur man transporterar sin utrustning och hans e-vätska på planet. Här är de försiktighetsåtgärder när du reser med din elektroniska cigarett:
Resa med din elektroniska cigarett i Europa: lätt men inte överallt!

Försäljning av e-cigarett till minderåriga är förbjuden i de flesta europeiska länder. Det är därför ett särskilt tillstånd krävs när man vill resa med sin elektroniska cigarett.
När det gäller vaping på offentliga platser är lagstiftningen mycket rörlig: precis som Frankrike, Finland, Lettland, Österrike, Danmark, Italien, Portugal, Polen, Spanien, Tjeckien, Estland, Kroatien, Belgien, Ungern,Slovakien, Grekland och Malta förbjuder vaping på offentliga platser. Observera att Litauen förbjuder försäljning av elektroniska cigaretter på sitt territorium.

Italien

Fransmännen uppskattar verkligen det här landet där solen nästan alltid är där. Den elektroniska cigaretten är föremål för ganska strikt reglering där. Det anses faktiskt vara ett läkemedel och säljs endast på apotek. Detsamma gäller för e-vätska.
Spanien

Liksom Italien uppskattas den Iberiska halvön för sitt vackra väder och pittoreska landskap. Trots befolkningens attraktion för cigarrer och alla dess derivat är det förbjudet att röka e-cigaretter i kollektivtrafik, lekplatser för barn och offentliga institutioner. E-vätska är dock ganska tillgänglig. Det finns i stormarknader, tobaksägare och apotek.
Grekland

Gudarnas land erbjuder en exceptionell panorama och atmosfär till sina besökare. Det är därför det lockar så många besökare.
För att uppskatta dessa landskap medan du njuter av din elektroniska cigarett måste du vara av ålder. Dessutom är det omöjligt för en minderårig att köpa enheten och ännu mindre påfyllningarna som försäljningen regleras. Dessutom glöm inte förbudet mot vaping i offentliga utrymmen.
Portugal

Det är det enda landet i Europeiska unionen som medger användning och fri försäljning av vape. Inga regler gäller. Endast, skatten på e-vätska uppgår till 0,3 euro per milliliter. Vad som gör deras pris på marknaden är ganska högt.
Tyskland

Detta land är världsberömt för sina grandiösa partier och speciellt för sin lutning mot ny teknik.
Användningen av den elektroniska cigaretten är tillåten i Tyskland. När det gäller försäljningen kan det endast ske på apotek. Detsamma gäller för e-vätska. Men eftersom landet är uppdelat i regionala stater kan förordningarna ändras beroende på region.
England

England är förmodligen det land i världen som visar sig mest entusiastiska över den elektroniska cigaretten, njut av det ! Användningen av e-cigaretter är tillåten där och till och med uppmuntrad av engelska hälsoorganisationer. Du hittar därför material och E-vätskor eller e-juice, e juice, ejuice, eller e-juice i de många butikerna i landet.

Användningen av den elektroniska cigaretten är tillåten, å andra sidan är försäljningen av utrustning och E-vätskor inramad och förbjuden för minderåriga.
Nederländerna

Det nederländska riket är en föredragen destination för vapers. Försäljningen av de flesta droger som E-cigg från Ecigaretter.se anses vara ömma är tillåten. Vape och alla dess derivat säljs också där fritt. Lagen säger att sådan utrustning är förbjuden för minderåriga.
Finland

Försäljning och användning av elektroniska cigaretter är tillåtna i Finland.Du hittar också butiker för dig att fylla på. Det finns dock vissa begränsningar: E-vätskor får inte innehålla vissa tillsatser och smaker (fruktiga och gourmetsmak är förbjudna), planera dina lager av E-vätskor! Användning av elektroniska cigaretter är förbjuden på platser där rökning är förbjuden, inklusive i fordon där en minderårig under 15 år är närvarande. En skatt tillämpas också på E-vätskor.
Schweiz

När du planerar att resa till Schweiz är det viktigt att veta att försäljningen av e-vätska som innehåller nikotin endast är tillåten på internet. Användningen av e-cigaretten är förbjuden på platser och i kollektivtrafik, liksom i närvaro av ett barn under 15 år. Självklart är försäljningen och användningen av vape formellt förbjuden för minderåriga.
Resa med din elektroniska cigarett i Afrika: lätt om vi tänkte ta allt som behövs

Afrika och elektronisk cigarett den franska älskar att resa till Afrikanska länder. Vaping lagar är knappast strikt i många av dessa länder. Faktum är att Elektroniska cigaretter som Aromer & Essenser, Capella Aromer, Flavourart Aromer, Nikotin, Nikotin salt, Vape moddar, Mekaniska Moddar, Reglerbara moddar, Squonks, RBA Coils används lite där. Dessutom är det i ett stort antal länder inte förbjudet att röka offentligt. Å andra sidan, reser med din elektroniska cigarett i Afrika kräver att du tänker på att ta all din utrustning eftersom du inte hittar någon!

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.