Lustgas Tub

Den särskilt farliga “mode” av inandning av Lustgas tub eller Lustgas tub, som från de brittiska gatorna, tar på sig alarmerande proportioner i Sverige, myndigheterna försöker hantera, i kölvattnet av överföringen av en 18-årig brittisk turist till ett sjSverigehus i Heraklion. Flickan hade enligt uppgift tilö Skolparty.se inhalerat Lustgas tub.

köp billig lustgas tuber i Stockholm av LustgasAkuten

I synnerhet under intensiva förebyggande poliskontroller på Korfu hittades och beslagtogs 2.437 metallampuller innehållande Lustgas tub, under de senaste 24 timmarna, medan fyra Corfiots och två utlänningar arresterades, som ägare och operatörer av kaféer och barer, för olaglig försäljning.

https://Billigastlustgas.se

Det noteras att lustgasen har samma effekt som flera narkotiska ämnen, medan det enligt experter är ansvarigt för många användares död.

https://Billiglustgas.se

Användningen av Lustgas tub används av professionella motorsportförare som häller den i bensintanken för att förbättra sin motorprestanda, konditorer som lägger den i vispad grädde för att blåsa upp den, men också av narkosläkare som blandar den med syre i sina droger.

De sex gripna kommer att tas till åklagarmyndigheten på Korfu.