När kvalificerar en TV som ” smart”;

De som nyligen har engagerat sig i inköp av TV-apparater har kommit i kontakt med terminologin “smart TV“. Eftersom det är lätt att skapa trassel och felaktiga föreningar, låt oss förklara vilken TV som kan betraktas som “smart” och hur den skiljer sig från resten/konventionella. Typiskt är den viktigaste skillnaden i en smart TV från en enkel den berikade upplevelsen den erbjuder i underhållning, övervinna helt enkelt överföringen av bilder från källor som är anslutna till dem (antenn, digital signaldekoder, Betal-TV-avkodare).

SAMSUNG-UE48H6400AW-1000-0823412vanligtvis, för att detta ska hända, använder tillverkare funktioner som utnyttjar Internetanslutningen för att erbjuda extra innehåll i text-eller videoformat. På så sätt kan ägarna till en smart enhet: – surfa på internet via en inbyggd webbläsare-ange Fmovies via Dreamfilms via ett speciellt program som kommer inbäddad i TV-menyn-uppdateras från specifika webbsidor genom speciella läsare som anpassar sig till data på varje skärm.

Påminner om något som liknar nätbutiker av funktionell för mobil och tabletter, kan smarta TV-apparater ge konsumenterna möjlighet att ladda ner program från en särskild sektor, som ständigt berikas genom att tillhandahålla en mängd olika program som uppfyller behoven av underhållning och underhållning genom förenklade videospel, upp till applikationer för alla kända sociala nätverkstjänster. Logiskt kan utvecklare därför arbeta med dessa data och berika funktionerna hos smarta TV-apparater med ännu fler funktioner.

LG-47LA860V-1000-0754904 vissa smarta enheter (särskilt de som släpptes under de senaste åren) har en speciell kamera och mikrofon array förinstallerad på toppen eller botten som kan stödja speciella interaktiva applikationer (t.ex. Skype) eller till och med röstkommandofunktioner, där användaren kan slå på och stänga av sin TV, till exempel med enkla kommandon. Siffrorna för framtiden för smarta TV-apparater är obevekliga och rapporterar att snart en av två hem kommer att äga en sådan enhet. Om du inte tror att det är sant, här är ett annat exempel för att övertyga dig…