Fungarar Liquid VPN för att kolla på iptv-kanaler?

Liquid VPN är ett USA-baserat företag som erbjuder några av de bästa tekniska specifikationer och en anständig 40 + Server nätverk som täcker 20 platser i 11 länder. Du kan köra upp till fyra samtidiga anslutningar, beroende på din prenumeration och P2P är tillåtet. Andra höjdpunkter är delade, dynamiska och modulerande IP-adresser som du kan växla medan hastighet och prestanda är top-notch.

Liquid VPN stöder SSTP, PPTP, L2TP och IPSec och att konfigurera sin VPN för att kolla på iptv-tjänster på Windows-drivna mobila enheter är lätt eftersom kunskapsbasen är sprängfylld av guider.

På sekretess fronten är Liquid VPN ett amerikanskt företag, men det är transparent om dess loggnings principer-gör inte något kriminellt när du är ansluten till dess VPN.

Leverantören accepterar en mängd olika betalningsalternativ, inklusive crypto, medan dess prenumerationer ger en hel del flexibilitet. Dess månatliga planer börjar på $7 och gå ner till $4,75/Mo i årliga prenumerationer, som täcks av en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du kan också räkna med en 24/7 stöd och obegränsad bandbredd.